Konsultaatiotapaamisessa käymme läpi asiakkaamme tapaukseen liittyvät asiakirjat, perehdymme tapaukseen huolellisesti ja kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tilannetta. Annamme konsultaatiotapaamisessa asiakkaallemme arvion juridisesta tilanteesta ja mietimme yhdessä asiakkaan kanssa sopivat seuraavat askelmerkit. Yleensä konsultaatiotapaamiseen kannattaa varata pari tuntia ja tarjoamme mahdollisuuden tavata toimistollamme tai etäyhteyksien välityksellä.

Kääntymällä alan asiantuntijan puoleen riittävän aikaisessa vaiheessa, voidaan välttyä joskus kalliiltakin oikeudenmenetyksiltä. Konsultaatiotapaamisessa saat vastauksia mieltä painaneisiin kysymyksiin, ja tarjoamme selkeää ja juuri sinun tilanteesi mukaan räätälöityä neuvontaa. Kokeneet juristimme varmistavat, että et jää yksin kiperien tilanteiden tai ratkaisevien päätösten äärellä.

Riittävän aikaisessa vaiheessa saatu opastus ja konsultointi auttaa siis välttämään tyypillliset kompastuskivet ja mahdolliset virheet. Konsultaatiotapaamisemme on maksullinen ja siinä noudatetaan normaaleja velotusperusteitamme.

Konsultaatiotapaaminen on sijoitus, jolla voit säästää niin omaa aikaa ja jaksamista kuin kulujakin pitkällä aikavälillä. Olemme apunasi myös konsultaatiotapaamisen jälkeen, mikäli niin haluat.

Lue lisää täältä ja ota yhteyttä!