Erikoistuminen on tärkeää oman alansa asiantuntijuuden saavuttamiseksi. Siksi onkin tärkeää valita erikoistunut juristi, joka ymmärtää juuri asiakkaan tarpeet ja on valmis tarjoamaan yksilöllisiä ratkaisuja niiden mukaan. Kun keskittyy yhteen tai muutamaan aihealueeseen, on mahdollista ymmärtää syvällisesti alan ongelmia ja ratkoa niitä. Erikoistuminen on avain huippuosaamiseen ja näin ollen laadukkaaseen asiakaspalveluun. Erikoistunut juristi pystyy paremmin kuuntelemaan ja ymmärtämään asiakkaan ongelmia sekä tarjoamaan asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut.  Erikoistuminen takaa myös tehokkuuden, joka näkyy myös kustannuksissa – kun kaikki aika käytetään asian hoitamiseen eikä alaan tutustumiseen, ovat kustannuksetkin pienemmät.

Olemme erikoistuneet asumisen juridiikkaan

Asunto- ja kiinteistöjuridiikkaa voi vaikuttaa monimutkaiselta – meidän juristimme ovat alan huippuasiantuntijoita. Asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneet juristimme tuntevat tarkasti alaan liittyvät säännökset ja määräykset, sekä tunnistavat nopeasti erilaiset riskit ja ratkaisut. Toimistomme juristien osaaminen ei ulotu ainoastaan alan lainsäädäntöön vaan myös esimerkiksi rakennustekniseen osaamiseen, kiinteistönvälitykseen sekä asunto-osakeyhtiön toimintaan. He osaavat antaa asiantuntevaa neuvontaa sekä tarjota tukea vaikeisiin hetkiin. Juristeillamme on erikoistumisen vuoksi sellaista tietoa, jota ei ole mahdollista saavuttaa ilman alan asiantuntemusta ja pitkää kokemusta.

Erikoistumisalaamme kuuluu mm.:

  • Kosteus- ja homeongelmat
  • Asunto- ja kiinteistökauppa
  • Rs-kauppa ja niiden liitännäiskysymykset
  • Kiinteistönvälittäjän vastuukysymykset
  • Asunto-osakeyhtiöasiat
  • Uudis- ja korjausrakentamisen ongelmat
  • Huoneenvuokraan liittyvät ongelmat

Miksi valita Lakiasiaintoimisto Palo & Co?

Arvoihimme kuuluu ammattitaito, kokemus, asiakaslähtöisyys, luottamuksellisuus sekä kustannustehokkuus. Olemme tehneet asumisjuridiikkaa jo vuodesta 1999. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme erittäin hyvin riidan etenemisen eri vaiheet ja asiassa kulloinkin tarvittavat toimenpiteet.

Valitsemalla asiantuntijan, voit minimoida oman huolen määrän ja luottaa siihen, että asiantuntija hoitaa asiaasi sinun edustasi huolehtien. Älä siis jää huoliesi kanssa yksin vaan jätä asian selvittäminen ja ratkaisujen löytäminen ammattilaisten käsiin.

Lue lisää palveluistamme täältä ja ota meihin yhteyttä!