Kia Köhler

Osakas, varatuomari, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

  • Puh. (09) 477 8790 (vaihde)
  • Matkapuhelin: 050 587 4090
  • Sähköposti: kia.kohler@plt-laki.fi

Olen keskittynyt lähes koko lakimiesurani ajan kiinteistöjuridiikkaan.

Syvennyn työssäni erityisesti kiinteistö- ja asuntokauppariitoihin sekä asunto-osakeyhtiöoikeudellisiin kysymyksiin ja riitatilanteisiin. Tyypillisiä hoitamiani juttuja ovat mm. kosteus- ja homevaurioriidat, joiden hoitamisesta minulla on kattava kokemus.

Olen perehtynyt myös uuden asunnon kauppoihin sekä rs-kauppoihin liittyviin kysymyksiin ja riitatilanteisiin.  Myös rakennusvirheisiin liittyvät kysymykset ja urakkariidat hoidan ammattitaidolla.

Osaamisalueeseeni kuuluu lisäksi kiinteistönvälittäjän oikeudelliset kysymykset ja riitatilanteet. Hoidan myös mm. asunto-osakeyhtiön kunnossapitovastuukysymyksiä sekä isännöitsijän vastuukysymyksiin liittyviä toimeksiantoja.

Minulla on laaja kokemus riita-asioiden neuvottelujen hoitamisesta ja avustuksellani useat hankalatkin riita-asiat on saatu sovittua ilman kallista ja pitkää oikeudenkäyntiä. Asiakkailtani olen saanut erityistä kiitosta tehokkuudestani sekä määrätietoisesta otteestani asioiden hoidossa.

Oikeudenkäyntien hoitamisesta minulla on pitkä kokemus ja asian niin edellyttäessä hoidan riita-asioita määrätietoisesti kaikissa oikeusasteissa.

Olen myös kokenut kouluttaja ja toimeksiantojen ohella luennoin säännöllisesti kiinteistönvälittäjille ja muille alan toimijoille. Toimin lisäksi Omakotiliiton lakineuvojana.

Jag betjänar även på svenska.

Jag är specialiserad på fastighetsjuridik och jag har en lång erfarenhet av tvister gällande bostads- och fastighetsköp samt tvister gällande bostadsaktiebolag. Jag är även insatt i ansvarsfrågor gällande fastighetsmäklare och disponenter.

Jag ger även juridisk rådgivning på svenska för Finlands egnahemshusförbunds medlemmar.