Avainsana: asuntokauppariita

Terveystarkastaja – asumisterveyden asiantuntija!

31.1.2024|

Hyvä sisäilma, terveelliset asuinolosuhteet ja turvallinen asumisympäristö ovat perusedellytyksiä terveelle elämälle. Asunnon olosuhteista ei saisi aiheutua sen asukkaille terveyshaittaa. Asumisterveyden valvominen kuuluu kunnan terveydensuojeluviranomaisen vastuulle. Terveystarkastaja työskentelee kunnan terveydensuojelutehtävien parissa ja terveystarkastukset pohjautuvat terveydensuojelulakiin ja terveydensuojeluasetukseen. Mutta kuka terveystarkastaja on, ja miten hänet saa paikalle?

Konsultaatiotapaaminen – tilanteesi mukaan räätälöityä neuvontaa

1.12.2023|

Asunto- ja kiinteistökauppa on usein elämämme suurimpia investointeja. Joskus asuntokaupan aikana tai sen jälkeen voi ilmetä ongelmia, joiden ratkomiseen olisi syytä käyttää asiantuntijan apua. Aiheeseen liittyy paljon monimutkaista juridiikkaa, joka voi tehdä tilanteesta hämmentävän. Juuri tästä syystä asiantuntijan kanssa käytävä konsultaatiotapaaminen voi olla kullanarvoinen, oli huolta herättävä asia pieni tai suuri.

Sovinto asuntokauppariidoissa: Tehokas ja inhimillinen ratkaisu kiistojen selvittämiseen

8.9.2023|

Asunnon ostaminen on yleensä elämän mullistava ja suuri investointi. Asuntokauppojen yhteydessä voi kuitenkin syntyä harmillisia erimielisyyksiä ja ikäviä riitoja osapuolten välille. Riitojen aiheuttamat oikeudenkäynnit voivat olla osapuolille kuormittavia niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Usein paras vaihtoehto asuntokauppariitojen ratkaisuun onkin sovinto osapuolien välillä, sillä se on tehokas tapa löytää kaikkia tyydyttävä kompromissi. Mitä sovinnon tekeminen asuntokauppariidoissa oikeastaan tarkoittaa ja miksi se kannattaa?

Go to Top